Gör Insta Stories enkelt med nya Split Files

Published
January 31, 2019

Brukar du klippa ner din video i småbitar för att kunna köra ut den som stories på Instagram, Facebook eller Snapchat? Sluta med det. I Story Engine kan du spara ner din video i stories-långa klipp med ett enda knapptryck.

Storiesformatet har fullständigt exploderat och det finns mängder av orsaker för oss marknadsförare och kommunikatörer att testa. Men formatet ställer nya krav, framför allt måste vi kunna dela upp längre historier i korta bitar. För alla som kommunicerar med video har det här varit lite av en huvudvärk: man har stått mellan alternativet att specialproducera material för stories, eller tvingats sätta sig vid klippbordet igen för att kapa ner sin video i små, lagom stora delar. I Story Engine slipper du allt det där.

Spara ner din video som stories

I Story Engine bygger du nämligen din video på olika slajder, vilket innebär att din historia redan är delad i mindre bitar när din video är klar. Därför lanserar vi nu Split files: möjligheten att spara ner din storyboard både som en hel video, men också varje slajd för sig.

Du hittar en detaljerad beskrivning för hur du gör detta här, så nu är det bara att sätta igång och splitta filer! Vill du veta mer om Story Engine kontaktar du oss enklast här.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgostoryengine%2Fvideos%2F283354829005773%2F&width=470&show_text=false&appId=602508709939222&height=470" width="470" height="470" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media" allowFullScreen="true"></iframe>

Let's talk

Contact us to learn about all the nice things you can do with Story Engine.

more blog stories